Grabéma BV

Startende ondernemers

Startende ondernemers

Als (startend) ondernemer dient u tegenwoordig op ontzettend veel terreinen thuis te zijn om uw bedrijf optimaal te laten presteren. U wilt zich echter primair bezig houden met ondernemen en in mindere mate met nevenactiviteiten zoals automatisering, investeringen, verzekeringen, juridische- en bankzaken.

In de loop van ons bestaan hebben wij gemerkt dat starters een aparte groep ondernemers zijn met een eigen informatiebehoefte. Mede daardoor hebben we ons gericht op deze specifieke groep ondernemers. Dit uit zich in met name het uitsluiten van risico’s (vaste lage prijs) en een creatieve manier van het oppakken en aanleggen van een financiële administratie.
Het is daarbij onze taak om u als starter de vrijheid te geven om de onderneming in te richten en u te begeleiden tussen alle wettelijke en fiscale beperkingen. Wij bieden aan starters en recent gestarte ondernemingen daarom een full service pakket aan werkzaamheden, waarbij vooral de breedte wordt gezocht (de diversiteit van werkzaamheden), een intensieve samenwerking, en het regelen van veel primaire zaken.

Startende ondernemers krijgen bij ons begeleiding tegen concurrerende tarieven.

Contactgegevens

Grabéma B.V.

Postadres:
Postbus 116
5258 ZJ Berlicum

Bezoekadres (na afspraak):
Schoolstraat 2
5258 CJ Berlicum

T: +31 647 94 32 80
E: info@grabema.nl

Register Belasting Adviseurs   Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants